epaint.dk
Tilmeld nyhedsbrev:    


Kurven er tom
Vis kurv  |  Ryd kurv
Hej og velkommen til epaint.dk!

Vælg mellem kategorien "Maling" eller "Tilbehør" for at navigere rundt i butikken.

Bestilling:
BEMÆRK AT DU MODTAGER EN AUTOMATISK GENERERET FAKTURA. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, TEKNISKE FEJL, SAMT UDSOLGTE VARER. SÅFREMT VI IKKE KAN IMØDEKOMME DIN ORDRE, HØRER DU FRA OS INDEN FOR 24 TIMER.

Alle priser på websitet angives inklusive moms.

Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk

Betaling:
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Epaint.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

- Dankort.

Persondatapolitik:
Logstatistik bruges på www.Epaint.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.Epaint.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Epaint.Dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

- Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
- Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
- Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
- Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Epaint.Dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Epaint.dk via mail: info@sscherning.dk

Levering:
Alle bestillinger på over over 1500,- kr. leveres fragtfrit for kunden, alle bestillinger under 1500,- kr. påregnes fragt omkostninger fra 80 kr til 190,- Kr. afhængig af vægt

Epaint.Dk benytter følgende fragtfirma:Danske Fragtmænd A/S

Leveringstid: 1-2 dage ( der kan dog i enkelte tilfælde forekomme en længere leveringstid.)

Fortrydelsesret:
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. ved at overdrage varen til postvæsnet

Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet.

OBS: Der ydes ikke fortrydelsesret på tonede produkter.

Adressen er:

Epaint.dk
Hammershusvej 2A
7400 Herning

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Epaint.dk
Hammershusvej 2A
7400 Herning
E-mail adresse: info@sscherning.dk

Reklamation:
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Epaint.dk
Hammershusvej 2A
7400 Herning
E-mail adresse: info@sscherning.dk

Her kan du handle sikkert med Dankort
 
Hjem   |   Forhandlere   |   Om os  |   Handelsbetingelser  |   Regler for brug  |   Kontakt os  |   Sitemap