epaint.dk
Tilmeld nyhedsbrev:    


Kurven er tom
Vis kurv  |  Ryd kurv
Hej og velkommen til epaint.dk!

Vælg mellem kategorien "Maling" eller "Tilbehør" for at navigere rundt i butikken.

Sigma ColourMate til iPhone & iPod Touch     Tilføjet: 26/10/2011
 

Sigma ColourMate til iPhone & iPod Touch

Sigma Colourmate1

I Sigma Colourmate har vi samlet alle vores farver, så du har dem lige ved hånden. I App’en kan du effektivisere din projektstyring, nemt tilføje og styre dine farvevalg for alle kunder, tage noter og opbevare kontakt- og opgavespecifikation på dine projekter - uanset hvor du er.

Det er mobilt, og altid lige ved hånden.

Alle vores farvekort. Samlet et sted.

 

Med Sigma Colourmate er det nemmere end nogensinde før at holde overblik over vores store mængde farver og farvekort.

Brug fx den centrale farvecirkel, der giver et fuldt overblik over farver og farvekombinationer på en nem og intuitiv måde.

Sigma ColourmateHvis du allerede ved i hvilken retning, du skal, så kan du gå direkte til farvekortet og få farverne, som du kender dem. Du bladrer bare lidt hurtigere her. Meget hurtigere faktisk. Og når du har fundet farven, kan du stadig dykke dybere i vores udvalg.

 

Eller du kan matche farverne i miljøet omkring dig med vores udvalg. Tag et billede, og vælg farven derfra. Det er lynhurtig inspiration på farten, hvor du altid har værktøjet lige ved hånden

Styr dine opgaver nemmere

 

Når du har fundet farverne, er det på tide at udnytte Sigma Colourmate til at fastholde overblikket. Her har du mulighed for at tilføje klienter, opgaver og farvevalg et og samme sted. Sæt flere farver sammen, noter opgavespecifikation for hvert projekt eller kunde og gem dem under samme profil.

På den måde har du altid mulighed for at gå tilbage, finde de præcise farvekoder, ønsker eller behov for dine kunder og dele eller redigere nemt og enkelt.

Aldrig har det været så nemt at skabe overblik i et stort farveudvalg og en travl hverdag.

Der er altid en Sigma i nærheden

 

Sigma Colourmate bringer dig naturligvis tættere på Sigma. Du har os nu altid lige ved hånden. Har du brug for at besøge eller tale med os, så fungerer App’en også som den hurtigste genvej. Find vej til din nærmeste forhandler eller kontakt os direkte via App’en.

Sigma er blevet Mobil. Så nu har du os altid lige ved hånden. OBS. Du kan nu også finde tekniske datablade, behandlingsanvisninger, forbrugsberegner og produktoversigt på vores mobile hjemmeside - m.sigmacoatings.dkHer kan du handle sikkert med Dankort
 
Hjem   |   Forhandlere   |   Om os  |   Handelsbetingelser  |   Regler for brug  |   Kontakt os  |   Sitemap